Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Atrakcyjne Pokoje u Bodzia Internet WI-FI. Zapraszamy. WOLNY POKÓJ

Adres obiektu Szymony 27, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 35 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.7
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.7
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 26

 
 

Dorota, Mariusz, Sylwia i Wanda
Dodano: 2017-09-03
Pobyt od: 2017-08-26 do 2017-09-03 IP: xx.112.121.92
 
 
  

Polecamy obiekt w 100% ! Gospodarze bardzo mili, pozdrawiamy :) Miło, czysto i spokojnie. Byliśmy tam kilka razy i nie mamy żadnych zastrzeżeń. Do zobaczenia następnym razem :)


 
 

Kinga i Łukasz
Dodano: 2016-02-21
Pobyt od: 2016-02-12 do 2016-02-14 IP: xx.30.6.20
 
 
    

Gorąco polecamy pokoje u Bodzia. Pokoj czysty, przyjemny, ciepło zgodnie z opisem. Lokalizacja bardzo dobra blisko do dworca i Krupówek. Mili, pomocni Gospodarze. Przyjemna atmosfera. Na pewno tam wrócimy.


 
 

Karolina
Dodano: 2016-02-09
Pobyt od: 2016-02-04 do 2016-02-08 IP: xx.214.0.164
 
 
   

Serdecznie polecam pobyt w domku. Wyposażenie pozwala na przygotowywanie posiłków, cicha okolica, bardzo czysto i przyjemnie : ) Blisko do dworca PKP i PKS, sklepów i atrakcji Zakopanego. Właściciele przyjaźni, kontaktowi i pomocni. Pozdrawiamy : )


 
 

Kasia i Damian z Tomaszowa Maz.
Dodano: 2016-01-12
Pobyt od: 2016-01-08 do 2016-01-11 IP: xx.22.36.179
 
 
    

Gorąco polecamy pobyt w tym domu. Bardzo dobre warunki noclegowe, czysto, ciepło, dostęp do w pełni wyposażonego aneksu kuchennego, wi-fi, miejsce do zaparkowania auta, monitoring. Bardzo dobra lokalizacja blisko dworzec PKS, PKP i busów. Blisko do centrum, na Krupówki oraz na stoki. Właściciele pomocni i kontaktowi. Ale największą zaletą jest nauka jazdy na nartach prowadzona przez samego gospodarza jak i możliwość wypożyczenia sprzętu narciarskiego. Pozdrawiamy. Naprawdę warto


 
 

Ewa i Ryszard - REDA, pomorskie
Dodano: 2015-10-29
Pobyt od: 2015-10-05 do 2015-10-10
 
 
    

Również potwierdzamy pozytywne opinie o w/w miejscu na wypoczynek w górach i jego gospodarzach. Czysto i estetycznie, duża swoboda i niezależność, wszystko z godnie z ofertą zamieszczoną na stronie www. Blisko stacji PKP oraz przystanków początkowych busów rozwożących turystów w pobliże wybranych szlaków turystycznych. Gorąco polecamy "Pokoje u Bodzia" i niewątpliwie w przyszłości ponownie skorzystamy z tej oferty.


 
 

Agnieszka i Paweł z Tomaszowa
Dodano: 2015-05-10
Pobyt od: 2014-06-30 do 2014-07-07
 
 
   

Wspaniała atmosfera ,miła obsługa bardzo kontaktowy gospodarz.Wszystko zgodne z opisem, super lokalizacja.Blisko sklep SZYMONEK,dworzec a co ważne cicho i spokojnie.Super spędzony czas w Zakopanym na pewno wrócimy.


 
 

Anna Dowgiert
Dodano: 2014-08-12
Pobyt od: 2014-07-27 do 2014-08-01
 
 
   

Z czystym sumieniem polecam pokoje u Bodzia.Pokoje czysciutkie przytulne. Lokalizacja super ,blisko na dworzec skad odchodza wszystkie busy.Niedaleko jest także całodobowy sklep Tesco co bardzo ułatwia życie bo nie trzeba sie martwić jeśli sie wróci pózniej ze szlaku :)Wlasciciele bardzo sympatyczni.Czulismy sie jak w domu,pozdrawiamy P.Iwaniec i dziekujemy za miły pobyt.Do następnego razu ...


 
 

Anna i Bożena z Trójmiasta
Dodano: 2014-01-06
Pobyt od: 2013-05-06 do 2013-05-10
 
 
   

Potwierdzamy bardzo pozytywne opinie o obiekcie i jego właścicielach. Pełna zgodność z ofertą. Pokoje schludne i czyste, łazienka również (zawsze dostępna gorąca woda).Aneks kuchenny dobrze wyposażony - naczynia , kuchenka ,lodówka. Cicha okolica , blisko dworca PKP i PKS oraz busów odjężdżających do miejsc startu na szlaki. Dogodne dojście do okolicznych sklepów. Blisko do Krupówek. Polecamy na wyjazdy weekendowe i wakacyjne. Pozdrawiamy właścicieli.


 
 

Asia i Bartek
Dodano: 2013-09-17
Pobyt od: 2013-09-07 do 2013-09-14
 
 
   

Pokoje zgodne z ofertą, wysoka jakoś za przystępną cenę. Bardzo mili właściciele, którzy odpowiedzą na każde zadane pytanie. Jak najbardziej polecamy.


 
 

Marta i Tomek
Dodano: 2013-09-10
Pobyt od: 2013-08-25 do 2013-08-31
 
 
    

Potwierdzamy pozytywne opinie o tym miejscu.Wszystko zgadza się z ofertą w internecie.Pokoje nowe,czyste, zadbane.Dogodna lokalizacja.Polecamy!


Opinie 1-10 z 26

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie