Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Atrakcyjne Pokoje u Bodzia Internet WI-FI. Zapraszamy

Adres obiektu Szymony 27, 34-500 Zakopane
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 34 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.7
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.7
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 11

 
 

Kinga i Łukasz
Dodano: 2016-02-21
Pobyt od: 2016-02-12 do 2016-02-14 IP: xx.30.6.20
 
 
    

Gorąco polecamy pokoje u Bodzia. Pokoj czysty, przyjemny, ciepło zgodnie z opisem. Lokalizacja bardzo dobra blisko do dworca i Krupówek. Mili, pomocni Gospodarze. Przyjemna atmosfera. Na pewno tam wrócimy.


 
 

Kasia i Damian z Tomaszowa Maz.
Dodano: 2016-01-12
Pobyt od: 2016-01-08 do 2016-01-11 IP: xx.22.36.179
 
 
    

Gorąco polecamy pobyt w tym domu. Bardzo dobre warunki noclegowe, czysto, ciepło, dostęp do w pełni wyposażonego aneksu kuchennego, wi-fi, miejsce do zaparkowania auta, monitoring. Bardzo dobra lokalizacja blisko dworzec PKS, PKP i busów. Blisko do centrum, na Krupówki oraz na stoki. Właściciele pomocni i kontaktowi. Ale największą zaletą jest nauka jazdy na nartach prowadzona przez samego gospodarza jak i możliwość wypożyczenia sprzętu narciarskiego. Pozdrawiamy. Naprawdę warto


 
 

Ewa i Ryszard - REDA, pomorskie
Dodano: 2015-10-29
Pobyt od: 2015-10-05 do 2015-10-10
 
 
    

Również potwierdzamy pozytywne opinie o w/w miejscu na wypoczynek w górach i jego gospodarzach. Czysto i estetycznie, duża swoboda i niezależność, wszystko z godnie z ofertą zamieszczoną na stronie www. Blisko stacji PKP oraz przystanków początkowych busów rozwożących turystów w pobliże wybranych szlaków turystycznych. Gorąco polecamy "Pokoje u Bodzia" i niewątpliwie w przyszłości ponownie skorzystamy z tej oferty.


 
 

Malgorzata i Henryk
Dodano: 2013-09-07
Pobyt od: 2013-08-31 do 2013-09-07
 
 
    

Spędziliśmy z mężem cudowny tydzień w Zakopanem " U Bodzia". Okolica spokojna, wszędzie blisko tzn. do dworca autobusowego, centrum handlowego. Pokój bardzo ładny, a łazienka pachnie świeżością. Gorąco polecam to miejsce noclegowe "U Bodzia" Oferta zgodna z tym co podane na stronie internetowej.


 
 

Sylwia Łaba-Brennholt
Dodano: 2013-02-12
Pobyt od: 2013-02-06 do 2013-02-10
 
 
    

Bardzo miła atmosfera. Nowoczesne, czyste pokoje z łazienkami. Świetna lokalizacja, a zarazem cisza i spokój. Pozdrawiam i do zobaczenia:)


 
 

Asia i Łukasz
Dodano: 2013-01-29
Pobyt od: 2013-01-24 do 2013-01-27
 
 
    

Bardzo przytulne i czyste pokoje z łazienkami. Świetnie wyposażony aneks kuchenny. Zamknięty i monitorowany parking. Wszędzie blisko. Możliwość wypożyczenia sprzętu narciarskiego w bardzo dobrej cenie. Bardzo uprzejmy i życzliwy gospodarz. Gorąco polecamy !!!


 
 

Katarzyna i Maciej
Dodano: 2013-01-09
Pobyt od: 2013-01-03 do 2013-01-06
 
 
    

Byliśmy u Pana Bodzia przez 4 dni na początku stycznia. Pokoje ładne, czyste i wygodne. Wszystko jest "pod ręką". Blisko do centrum, na Krupówki, oraz na stoki. Bardzo polecamy!!!


 
 

Justyna, Antek, Kornelka i Adam
Dodano: 2013-01-09
Pobyt od: 2013-01-02 do 2013-01-08
 
 
    

Właśnie wróciliśmy z Zakopanego po spędzeniu kilku dni urlopu u „Bodzia” i jesteśmy bardzo, ale to bardzo zadowoleni. Warunki rewelacyjne, komfortowe pokoje i łazienki, bardzo dobra lokalizacja, sprzęt narciarski na miejscu – długo jeszcze by pisać - ale największa zaleta tego miejsca to jego gospodarz :) Pozdrawiamy i do zobaczenia :)


 
 

Magdalena i Krzysztof Wielkopolska- Turek
Dodano: 2013-01-08
Pobyt od: 2013-01-02 do 2013-01-06
 
 
    

Polecamy "Atrakcyjne pokoje u Bodzia" Pokoje schludne,przytulne oraz wygodne. Do Krupówek można dojść w 15 minut spacerkiem. Pan Bodzio jest bardzo miłym i przyjemnym Góralem, nie sprawiającym jakichkolwiek problemów ;-) Wielkim plusem jest nauka jazdy na nartach udzielana przez samego Bodzia oraz wypożyczenie nart na cały dzień w bardzo dogodnej niskiej cenie. Następnym razem jak będziemy się wybierać do Zakopanego to tylko do Bodzia 8-)


 
 

Sylwia
Dodano: 2012-10-18
Pobyt od: 2012-10-12 do 2012-10-14
 
 
    

Jesteśmy mile zaskoczeni:) czysto, pachnąco, wygodnie za taką cenę naprawdę WARTO :) Polecam wszystkim znajomym i osobom które szukają noclegu w zakopanym. Z pewnością jak coś to MY tam wrócimy :) :)


Opinie 1-10 z 11

 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie