Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Atrakcyjne Pokoje u Bodzia Internet WI-FI..wolny pokój na sylwester

Adres obiektu Szymony 27, 34-500 Zakopane
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 34 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.7
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.7
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 16

 
 

Kinga i Łukasz
Dodano: 2016-02-21
Pobyt od: 2016-02-12 do 2016-02-14 IP: xx.30.6.20
 
 
    

Gorąco polecamy pokoje u Bodzia. Pokoj czysty, przyjemny, ciepło zgodnie z opisem. Lokalizacja bardzo dobra blisko do dworca i Krupówek. Mili, pomocni Gospodarze. Przyjemna atmosfera. Na pewno tam wrócimy.


 
 

Ewa i Ryszard - REDA, pomorskie
Dodano: 2015-10-29
Pobyt od: 2015-10-05 do 2015-10-10
 
 
    

Również potwierdzamy pozytywne opinie o w/w miejscu na wypoczynek w górach i jego gospodarzach. Czysto i estetycznie, duża swoboda i niezależność, wszystko z godnie z ofertą zamieszczoną na stronie www. Blisko stacji PKP oraz przystanków początkowych busów rozwożących turystów w pobliże wybranych szlaków turystycznych. Gorąco polecamy "Pokoje u Bodzia" i niewątpliwie w przyszłości ponownie skorzystamy z tej oferty.


 
 

Agnieszka i Paweł z Tomaszowa
Dodano: 2015-05-10
Pobyt od: 2014-06-30 do 2014-07-07
 
 
   

Wspaniała atmosfera ,miła obsługa bardzo kontaktowy gospodarz.Wszystko zgodne z opisem, super lokalizacja.Blisko sklep SZYMONEK,dworzec a co ważne cicho i spokojnie.Super spędzony czas w Zakopanym na pewno wrócimy.


 
 

Marta i Tomek
Dodano: 2013-09-10
Pobyt od: 2013-08-25 do 2013-08-31
 
 
    

Potwierdzamy pozytywne opinie o tym miejscu.Wszystko zgadza się z ofertą w internecie.Pokoje nowe,czyste, zadbane.Dogodna lokalizacja.Polecamy!


 
 

Malgorzata i Henryk
Dodano: 2013-09-07
Pobyt od: 2013-08-31 do 2013-09-07
 
 
    

Spędziliśmy z mężem cudowny tydzień w Zakopanem " U Bodzia". Okolica spokojna, wszędzie blisko tzn. do dworca autobusowego, centrum handlowego. Pokój bardzo ładny, a łazienka pachnie świeżością. Gorąco polecam to miejsce noclegowe "U Bodzia" Oferta zgodna z tym co podane na stronie internetowej.


 
 

Beata i Robert
Dodano: 2013-08-28
Pobyt od: 2013-08-14 do 2013-08-25
 
 
   

Potwierdzamy bardzo pozytywne opinie o tym miejscu i jego gospodarzach. Wszędzie czysto i estetycznie (tak jak na zdjęciach). Blisko do przystanku początkowego busów i jeszcze bliżej do dobrze zaopatrzonego dużego sklepu "Szymonek". Gorąco polecamy pokoje U Bodzia.


 
 

Sylwia Łaba-Brennholt
Dodano: 2013-02-12
Pobyt od: 2013-02-06 do 2013-02-10
 
 
    

Bardzo miła atmosfera. Nowoczesne, czyste pokoje z łazienkami. Świetna lokalizacja, a zarazem cisza i spokój. Pozdrawiam i do zobaczenia:)


 
 

Asia i Łukasz
Dodano: 2013-01-29
Pobyt od: 2013-01-24 do 2013-01-27
 
 
    

Bardzo przytulne i czyste pokoje z łazienkami. Świetnie wyposażony aneks kuchenny. Zamknięty i monitorowany parking. Wszędzie blisko. Możliwość wypożyczenia sprzętu narciarskiego w bardzo dobrej cenie. Bardzo uprzejmy i życzliwy gospodarz. Gorąco polecamy !!!


 
 

Agnieszka i Adam
Dodano: 2013-01-28
Pobyt od: 2013-01-22 do 2013-01-27
 
 
    

Obiekt położony jest w spokojnej okolicy, a jego dogodna lokalizacja sprawia, że wszystko jest niemal na wyciągnięcie ręki. Pokoje czyste, zadbane, przytulne i komfortowe, aneks kuchenny doskonale wyposażony, a sam właściciel – niezwykle sympatyczny i życzliwy człowiek. Dodatkowym atutem tego miejsca jest możliwość wypożyczenia sprzętu narciarskiego. Pozdrawiamy!


 
 

Tadeusz i Halina / Gniezno
Dodano: 2013-01-27
Pobyt od: 2013-01-12 do 2013-01-19
 
 
   

Pokoje - ładne czyściutkie. Lokalizacja - wszędzie blisko spacerkiem. Właściciele - bardzo sympatyczni. Jednym słowem - miło i przyjemnie. 100% POLECAMY.


Opinie 1-10 z 16

 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie