Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Atrakcyjne Pokoje u Bodzia Internet WI-FI. Zapraszamy. WOLNY POKÓJ

Adres obiektu Szymony 27, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 35 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.7
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.7
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 33

 
 

Dorota, Mariusz, Sylwia i Wanda
Dodano: 2017-09-03
Pobyt od: 2017-08-26 do 2017-09-03 IP: xx.112.121.92
 
 
  

Polecamy obiekt w 100% ! Gospodarze bardzo mili, pozdrawiamy :) Miło, czysto i spokojnie. Byliśmy tam kilka razy i nie mamy żadnych zastrzeżeń. Do zobaczenia następnym razem :)


 
 

J R
Dodano: 2016-08-11
Pobyt od: 2016-07-11 do 2016-07-17 IP: xx.99.0.175
 
 
 

Witam, byliśmy po raz czwarty w Zakopanem i generalnie nocleg ok, czysto i schludnie, dużym plusem jest lokalizacja - blisko do PKP, PSK i busów podwożących na szlaki. Sam domek usytuowany jest jednak przy ruchliwej ulicy, bez furtki, jedynie odsuwana ciężka brama wjazdowa dla aut, na szczęście okna naszego fioletowego pokoju z małżeńskim łóżkiem wychodziły na podwórze. Niestety konstrukcja domu powoduje, że słychać każdy krok osób mieszkających wyżej, hałas jest dość duży, zatyczki na noc to podstawa. Trochę dziwi mnie entuzjazm innych gości na temat gospodarzy, na mnie i na mężu nie wywarli aż tak pozytywnego wrażenia. Pierwsze wrażenie negatywne - właścicielka nie była pomocna w wytłumaczeniu dojazdu - GPS mylnie pokazuje adres samego domu, a opryskliwie zadawane pytania nie pomagały. Minus - samo wejście do pokoi dla gości znajduje się z tył domu, trzeba się tam dostać przechodząc przez całe podwórze i taras gospodarzy. Miałam wrażenie, że przechodząc przeszkadzam w rodzinnym spędzaniu czasu. Samo wyposażenie pokoju komfortowe, jedynie poduszki to duże faux pas - wypełnienie ich nadawało się tylko do wyrzucenia, nie dało się spać, gdzie wypoczynek po całodziennej wędrówce w górach to podstawa! Plus - do naszego pokoju należał balkon z krzesłami. Podsumowując całość - za tę cenę było ok, ale na pewno można trafić lepiej nawet w tak atrakcyjnym miejscu, bo sama lokalizacja to nie wszystko.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-11-30 12:14:08
Pani 100% blądynka nie potrafiąca odróżnić skrętu w prawo od jazdy prosto. Poza tym widział ktoś centrum miasta bez ulic i samochodów ? Jeżeli ktoś szuka pokoi w centrum blisko dworca musi liczyć sie z jazda samochodów jeżeli ktoś szuka ciszy to w centrum lasu chociaż też nie wiem czy ptaszki za głośno nie będą śpiewały 😀 Pani po raz czwarty w Zakopanem a jakoś swojego miejsca nie znalazła dziwne
 
 

Kinga i Łukasz
Dodano: 2016-02-21
Pobyt od: 2016-02-12 do 2016-02-14 IP: xx.30.6.20
 
 
    

Gorąco polecamy pokoje u Bodzia. Pokoj czysty, przyjemny, ciepło zgodnie z opisem. Lokalizacja bardzo dobra blisko do dworca i Krupówek. Mili, pomocni Gospodarze. Przyjemna atmosfera. Na pewno tam wrócimy.


 
 

Karolina
Dodano: 2016-02-09
Pobyt od: 2016-02-04 do 2016-02-08 IP: xx.214.0.164
 
 
   

Serdecznie polecam pobyt w domku. Wyposażenie pozwala na przygotowywanie posiłków, cicha okolica, bardzo czysto i przyjemnie : ) Blisko do dworca PKP i PKS, sklepów i atrakcji Zakopanego. Właściciele przyjaźni, kontaktowi i pomocni. Pozdrawiamy : )


 
 

Kasia i Damian z Tomaszowa Maz.
Dodano: 2016-01-12
Pobyt od: 2016-01-08 do 2016-01-11 IP: xx.22.36.179
 
 
    

Gorąco polecamy pobyt w tym domu. Bardzo dobre warunki noclegowe, czysto, ciepło, dostęp do w pełni wyposażonego aneksu kuchennego, wi-fi, miejsce do zaparkowania auta, monitoring. Bardzo dobra lokalizacja blisko dworzec PKS, PKP i busów. Blisko do centrum, na Krupówki oraz na stoki. Właściciele pomocni i kontaktowi. Ale największą zaletą jest nauka jazdy na nartach prowadzona przez samego gospodarza jak i możliwość wypożyczenia sprzętu narciarskiego. Pozdrawiamy. Naprawdę warto


 
 

Ewa i Ryszard - REDA, pomorskie
Dodano: 2015-10-29
Pobyt od: 2015-10-05 do 2015-10-10
 
 
    

Również potwierdzamy pozytywne opinie o w/w miejscu na wypoczynek w górach i jego gospodarzach. Czysto i estetycznie, duża swoboda i niezależność, wszystko z godnie z ofertą zamieszczoną na stronie www. Blisko stacji PKP oraz przystanków początkowych busów rozwożących turystów w pobliże wybranych szlaków turystycznych. Gorąco polecamy "Pokoje u Bodzia" i niewątpliwie w przyszłości ponownie skorzystamy z tej oferty.


 
 

Katarzyna
Dodano: 2015-06-11
Pobyt od: 2015-06-03 do 2015-06-09
 
 
 

byliśmy z mężem kilka dni "u Bodzia" wszystko ok czysto, aneks dobrze wyposażony itd, zastanawia mnie jednak entuzjazm innych wczasowiczów na temat cichej okolicy??? dom znajduje się tuż przy ruchliwej ulicy....przypuszczam że inni użytkownicy mieli pokoiki od drugiej strony domu i być może tam nie było słychać nic , natomiast w naszym "pomarańczowym"pokoiku był koszmarny huk samochodów od bladego świtu do późnego wieczora...tego pokoju ze względu na hałas nie polecam i proszę gospodarzy o nie wycofywanie mojej opinii:) ten pokój powinien być tańszy choćby z tego względu że odpocząć po całym dniu chodzenia po górach raczej w takim zgiełku się nie da.Do opłaty za pokój należy doliczyć tzw, klimatyczne ....minus za brak informacji o tym na stronie i przy telefonicznej rezerwacji również nie zostaliśmy poinformowani:( wszystko by było ok ale niestety dalej szukamy raczej spokojnej kwatery,,,pozdrawiamy:-)


 
 

Anna Dowgiert
Dodano: 2014-08-12
Pobyt od: 2014-07-27 do 2014-08-01
 
 
   

Z czystym sumieniem polecam pokoje u Bodzia.Pokoje czysciutkie przytulne. Lokalizacja super ,blisko na dworzec skad odchodza wszystkie busy.Niedaleko jest także całodobowy sklep Tesco co bardzo ułatwia życie bo nie trzeba sie martwić jeśli sie wróci pózniej ze szlaku :)Wlasciciele bardzo sympatyczni.Czulismy sie jak w domu,pozdrawiamy P.Iwaniec i dziekujemy za miły pobyt.Do następnego razu ...


 
 

Anna i Bożena z Trójmiasta
Dodano: 2014-01-06
Pobyt od: 2013-05-06 do 2013-05-10
 
 
   

Potwierdzamy bardzo pozytywne opinie o obiekcie i jego właścicielach. Pełna zgodność z ofertą. Pokoje schludne i czyste, łazienka również (zawsze dostępna gorąca woda).Aneks kuchenny dobrze wyposażony - naczynia , kuchenka ,lodówka. Cicha okolica , blisko dworca PKP i PKS oraz busów odjężdżających do miejsc startu na szlaki. Dogodne dojście do okolicznych sklepów. Blisko do Krupówek. Polecamy na wyjazdy weekendowe i wakacyjne. Pozdrawiamy właścicieli.


 
 

Asia i Bartek
Dodano: 2013-09-17
Pobyt od: 2013-09-07 do 2013-09-14
 
 
   

Pokoje zgodne z ofertą, wysoka jakoś za przystępną cenę. Bardzo mili właściciele, którzy odpowiedzą na każde zadane pytanie. Jak najbardziej polecamy.


Opinie 1-10 z 33

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie